1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
26-04-2024
Vārdadienas šodien: Alīna, Rūsiņš, Sandris

Iedzīvotāju brīvprātīgā testēšana turpināsies

Visās četrās mūspuses pašvaldībās aizvadītajā nedēļā notika brīvprātīgie bezmaksas Covid-19 pūļa testi ar mērķi noteikt infekcijas perēkļus un novērst turpmākās saslimstības uzliesmojumu. Testus iepriekšējā nedēļā varēja nodot četras dienas. Kāda bija atsaucība un kādi ir rezultāti? Par to vairāk jaunākajā laikraksta "Vaduguns" numurā.

Latgales Biznesa klubs Balvos

Pagājušās darba nedēļas nogalē Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Latgales reģiona Rēzeknes nodaļa sadarbībā ar Balvu novada pašvaldības Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centru organizēja uzņēmēju Latgales Biznesa kluba pasākumu Balvos, kur sprieda par LTRK aktualitātēm, atbalstu mazajiem uzņēmējiem, kā arī par nodokļu politikas jautājumiem.

Izvēlas tēmas, kas interesē pašus

5.martā līdz ar citiem skolēnu zinātniski pētniecisko darbu (ZPD) autoriem Latvijas skolēnu 45. zinātniskās pētniecības darbu reģionālajā konferencē Daugavpils Universitātē piedalījās arī Viļakas Valsts ģimnāzijas audzēkņi, gūstot ne vien jaunu un vērtīgu pieredzi, bet arī pārliecinošus rezultātus. 11.klases skolēni Santa Saida un Katrīna Ostrovska ieguva 1.pakāpes diplomus, bet Simona Zaremba un Anrijs Kokorevičs – 2.pakāpes diplomus. Šie skolēni saņēma uzaicinājumu uzstāties Valsts skolēnu ZPD konferencē, kas notiks 31.martā. Lielu darbu, palīdzot audzēkņiem, ieguldījuši arī pedagogi – darbu vadītāji Sarmīte Šaicāne, Lilita Šaicāne, Veneranda Medne un Madara Jeromāne.

Labs vārds un smaids nemaksā neko

“Latvijas Pasta” organizētajā konkursā “Mans pastnieks” katrā Latvijas reģionā noskaidroti 2020.gada precīzākie, zinošākie un izpalīdzīgākie pastnieki un pasta nodaļu operatori. Klientu vērtējumā par labāko pasta nodaļas operatori Latgales reģionā atzīta Baiba Šustere no Balvu novada Bērzpils pasta nodaļas.

Balvu policijai jauni priekšnieki

Laikraksta “Vaduguns” pagājušajā numurā rakstījām, ka ar šī gada 18.februāri, pamatojoties uz Valsts policijas priekšnieka pavēli, notikušas izmaiņas Balvu iecirkņa vadošo amatu sastāvā. Pr to vairāk jaunākajā laikraksta "Vaduguns" numurā.

vadi

Veiksmes prognoze


.