1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
19-04-2024
Vārdadienas šodien: Fanija, Vēsma

Tas nav teātris

Pagājušās nedēļas nogalē Balvu novada pašvaldības Saimnieciskās nodaļas vadītājs Aleksandrs Sņegovs “Vaduguns” redakciju informēja, ka otrdien nedrīkst novietot auto uz Teātra ielas, jo notiks tās tīrīšana no sniega sablīvējumiem. Šādus pat brīdinājumus saņēma arī citu iestāžu vadītāji un iedzīvotāji. Izrādījās, tas nav nekāds Teātra ielas teātris.

Veido kolekcijas, tur piemiņai un dedzina

Briežuciema pagastā izveidota digitāla sveču izstāde, kurai atsaucās 18 sveču mīļotāji, iesūtot 105 fotogrāfijas. Pagasta kultūras dzīves vadītāja Zita Mežale jau februāra pirmajās dienās aicināja iesūtīt fotogrāfijas vai zīmējumus, kuros būtu redzamas interesantas, pašu gatavotas, dāvinātas vai mīļas sveces, kurām klāt varēja pievienot aprakstu. “Dāvini gaismu citiem un pats kļūsi gaismas bagātākas!” aicināja Zita.

 

“Mīļotie no mājsaimniecības”

Valentīndienā, kad daudzviet pasaulē svinēja Visu mīlētāju dienu, aktīvi bija arī Tilžas puses ļaudis, kuri izmantoja iespēju piedalīties autofotoorientēšanās sacensībās “Mīļotie no mājsaimniecības”. Uz starta līnijas stājās sešas ekipāžas, kuras kā ceļamaizi saņēma piparkūku sirsniņas.

Pašvaldība pārdod pirti

Baltinavas novada dome izsolē pārdod sabiedrisko pirti, kas pieder novada pašvaldībai un ir tās nekustamais īpašums.

Skolotāj, man datorā ‘google’ pazuda!

Covid-19 ierobežojumu dēļ mācību darbs skolās norit pavisam citādāk. Apgrūtinājumus un papildus slodzi izjūt gan pedagogi, gan vecāki. Un arī skolēni, dzīvojot jau kuro nedēļu mājās, izjūt psiholoģisku diskomfortu, kas var ietekmēt viņu vispārējo veselību. Svarīgi, cik kvalitatīvas izvēršas attālinātās mācības un kāds pēc tam izrādīsies patiesais skolēnu zināšanu līmenis.

vadi

Veiksmes prognoze


.