1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
23-04-2024
Vārdadienas šodien: Georgs, Jurģis, Juris

Nu, ko – sāksim no jauna!

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs gadumijā vēlēja, lai uz citiem mēs neskatītos caur pieri, bet gan ar gaišām acīm un atvērtu sirdi. Svētku uzruna neizpalika arī Balvos – novada vadītājs Sergejs Maksimovs aicināja vēl vairāk ticēt sev un saviem spēkiem. Gadumija Balvos, – pēc pāris gadu pārtraukuma balvenieši un pilsētas ciemiņi varēja baudīt svētku salūtu, kas izmaksāja EUR 4 000 (bez PVN).

Vieta, kas senioriem dāvā māju sajūtu

“Aizvadītais gads ir bijis samērā ražīgs. Dažās telpās veicām kosmētisko remontu, gada beigās nomainījām apkures katlu, kas iegrieza robu budžetā, bet paldies pašvaldībai, ka atbalstīja un deva akceptu apkures katla iegādei. Jauno gadu sagaidījām siltumā,” teic Rugāju Sociālās aprūpes centra vadītāja SARMĪTE PĒRKONE.

Sveicieni visiem reģionālo laikrakstu lasītājiem

Laiks soļo uz priekšu, klāt jaunas dienas un atkal citi notikumi, sarunas un atklāsmes. Bet gribas pamest skatu atpakaļ, atceroties aizvadītā gada ziņu, ka pirmo reizi ielūgumus, lai dotos uz Rīgas pili un piedalītos jaunievēlētā Valsts prezidenta inaugurācijā, saņēma arī reģionālo laikrakstu redaktori. Rīgas pilī ciemojās vairākas redaktores, kurām bija izdevība prezidentam nedaudz pastāstīt par savu laikrakstu un reģionu.

“Vai drīkstu, paldies un piedod”

“Fantastiski – laikā un vietā,” šādi skatītāji viennozīmīgi novērtēja pūtēju orķestra “Balvi” koncertu “Svētī debesīs šo zemi” Otrajos Ziemassvētkos, kas izskanēja Balvu Kultūras un atpūtas centrā. Jāsecina, ka vietā bija arī īpašā viesa tenora Jāņa Kurševa teiktais, ka zālē bija jūtama ārkārtīga jauda, kas vārdiem nav aprakstāma.

Paldies vārdi pensionētajiem skolotājiem

Decembra vidū Balvu sākumskolā pulcējās pedagogi, kuri savas darba gaitas novada izglītības iestādēs jau ir beiguši. Smaidi, atkalsatikšanās prieks, laba vēlējumi un kopības sajūta – pasākuma raksturojošie vārdi.

vadi

Veiksmes prognoze


.