1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
26-04-2024
Vārdadienas šodien: Laine, Raimonds, Vilnis

Kad beidzot labos tiltu?

Iedzīvotāji jautā, kad beidzot tiks labots tilts pār Vārnienas upi Rugāju novada Medņos? Par to vairāk jaunākajā laikraksta "Vaduguns" numurā.

Godina ar svecīšu iedegšanu un automašīnu taurēm

Ievērojot pulcēšanās aizliegumu un pārējās epidemioloģiskās prasības, Tilžas pagastā Lāčplēša dienu svinēja ar svecīšu iedegšanu vairākās piemiņas vietās, kā arī uz minūti ieslēdzot automašīnu brīdinājuma signālus.

Diriģents un vienkārši Latvijas cilvēks

Tieši 11.novembrī, Lāčplēša dienā, viņam ir dzimšanas diena, kas šogad ir īpaša. Rugājieši var būt lepni - viņiem ir savs Maestro, lielais dziesmu meistars, diriģents Pēteris Sudarovs. Viņa vadībā dziesmas Rugāju jauktā kora izpildījumā skan jau gandrīz sešdesmit gadus. Cilvēks – leģenda, personība un savas zemes patriots. Tādu viņu pazīst ne tikai pašu novadā.

Balvu novada pašvaldībai septiņi jauni auto

Oktobra beigās un novembra sākumā Balvu novada pašvaldības autoparks papildinājies ar septiņām jaunām auto vienībām. Domājot par videi draudzīgāku, ekonomiskāku transportu un pagasta pārvalžu, iestāžu ikdienas darbu, turpmāk pašvaldība uz trīs gadiem nomās piecas jaunas automašīnas “Toyota Proace City Verso” un divus pasažieru furgonus “Toyota Proace Verso”. Sabiedrība šo novada domes lēmumu uzņēmusi neviennozīmīgi. Vieni uzskata, ka jaunu auto iegāde ir tieši laikā, savukārt citi pārliecināti, ka šī brīža situācijā tā ir budžeta līdzekļu izšķērdēšana.

Rīgas pils ir mūsējā!

Trešdien visā valstī atzīmēsim Lāčplēša dienu. Jau ilgāku laika posmu atbildi uz zīmīgu jautājumu, kas iederas svētku priekšvakaram, meklē Balvu Novada muzeja vadītāja Iveta Supe, proti: “Vai arī prezidenta pils glabā Latgales partizānu pulka piemiņu?”

vadi

Veiksmes prognoze


.