1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
30-04-2024
Vārdadienas šodien: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Mehanizētā kājnieku bataljona apmācības

No šīs pirmdienas līdz svētdienai Balvu un Gulbenes novadu teritorijās, meža masīvā Kaļņa un Lazdaga ezeru apkārtnē, notiek Nacionālo bruņoto spēku Sauszemes spēku mehanizētās kājnieku brigādes 1.mehanizētā kājnieku bataljona 3.mehanizētās rotas karavīru lauka kaujas iemaņu apmācības.

Atklāj laipu Viļakas ezerā

9.oktobra pēcpusdienā pie Viļakas ezera pulcējās gan vietējie iedzīvotāji, gan cilvēki no tuvākas un tālākas apkārtnes, lai būtu aculiecinieki laipas, kas ved uz salu, un skatu torņa atklāšanā.

Godina Balvu novada pedagogus

Pagājušās nedēļas nogalē Kubulu kultūras namā svinīgajā pasākumā “Gada Balva izglītībā – 2020” godināja Balvu novada pedagogus – uz piecām nominācijām bija izvirzīti septiņpadsmit pretendenti.

Glezno pēc sajūtām un emocijām

Balvu Centrālajā bibliotēkā bija skatāma Marutas Castrovas un viņas draugu gleznu izstāde “Apturēt mirkli”. 5.oktobrī, savā dzimšanas dienā, viņa aicināja visus uz izstādes noslēgumu kopā ar mūzikas terapeiti Ivetu Škrabu.

Dejas izaicinājums Vīksnā

Šonedēļ Vīksnas tautas namā pulcējās dažādu paaudžu cilvēki, lai pieņemtu simbolisku dejas izaicinājumu #JerusalemaDanceChallenge, kas sociālajos tīklos guvis lielu atsaucību. Tautas nama vadītāja Ligita Kacēna neslēpa prieku par kuplo interesentu pulku, uzsverot, ka deja joprojām ir cieņā, turklāt tā raisa pozitīvas emocijas un kopā būšanas prieku.

vadi

Veiksmes prognoze


.