1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
26-04-2024
Vārdadienas šodien: Gundega, Terēze

Baltinavā nojaukts "gadsimta" grausts

Iebraucot Baltinavā, redzams, ka nojaukts grausts blakus Masļenku traģēdijas piemiņas vietai. Ceļš uz ēkas nojaukšanu bija ilgs, jo tā nepiederēja pašvaldībai, bet bija privātīpašums.

Glezno Viļakas ielu Baltinavā

No 29.-31.jūlijam Baltinavā notika lokāla mēroga mākslas plenērs, kurā varēja piedalīties visi interesenti, kam bija drosme ķerties pie audekla un krāsām, un attēlot izvēlēto objektu Viļakas ielā.

Valsts aizsardzības mācības nometnē arī balvenieši un tilženieši

No 25.jūlija līdz 3.augustam Nacionālo bruņoto spēku militārajā bāzē Alūksnes pusē jaunieši, tostarp arī Balvu Profesionālās un vispārizglītojošās vidusskolas, kā arī Tilžas vidusskolas audzēkņi, piedalās valsts aizsardzības mācības nometnē.

Eksperimentē, mācās un cer uz izdošanos

Otro gadu Viļakas novadā brāļi Artis un Raivis Jevdokimovi audzē gurķus. Viņi uzcēluši divas lielas siltumnīcas, apgūst pieredzi un naudu pelna, strādājot Norvēģijā. Puišiem ir nākotnes plāni, cerot attīstīt šo biznesu un atrast saražotajai produkcijai labu noietu. Īsi pirms prombraukšanas uz ārzemēm, “Vaduguns” tikās ar vienu no brāļiem - Arti.

Šo jautājumu turēs karstu

Pagājušās nedēļas nogalē Valsts prezidents Egils Levits Rīgas pilī tikās ar reģionālo mediju pārstāvjiem, lai preses konferencē pārrunātu jautājumus, kas saistīti ar mediju darbības izaicinājumiem un nākotnes perspektīvām. Pirms preses konferences Valsts prezidenta padomniece saziņā ar sabiedrību Aiva Rozenberga atzina, ka tik lielu žurnālistu skaitu Rīgas pilī kopš prezidenta ievēlēšanas nav redzējusi.

vadi

Veiksmes prognoze


.