1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
26-04-2024
Vārdadienas šodien: Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Rakstos

Uzgavilē bronzas medaļniekam

Sestdien laukumā pie Balvu Kultūras un atpūtas centra valdīja īpaša noskaņa, kad aplausi un ‘urrā’ saucieni nerimās, uzklausot Pasaules hokeja čempionāta bronzas medaļas ieguvēja Oskara Cibuļska stāstījumu par Latvijai nozīmīgo notikumu, kas, kā atzina klātesošie, ir zelta vērta uzvara.

Pilsētā ienāk jauna uzkopšanas tehnika

Iestājusies vasara, kad pilsētās notiek daudz un dažādi svētki, ierodas ciemiņi un tūristi, kas novērtē ne tikai labo, bet pamana arī trūkumus. Vasara ir remontu un labiekārtošanas laiks, tādēļ par vasaras darbiem, plāniem un iespējām tos veikt “Vadugunij” pastāstīja Balvu pilsētas pārvaldes labiekārtošanas un apzaļumošanas darbu vadītājs JURIS KAIRIŠS.

Raibās dienas sākušās...

Šonedēļ vasaras brīvlaiku izbaudīja bērni vecumā no 7 līdz 9 gadiem pirmajā vasaras nometnē “Raibās dienas”, ko organizēja Balvu sākumskola. Nākamnedēļ darbu uzsāks vēl divas nometnes – “Kustību varavīksne” un “Krāsainā vasara”.

Kā iepirkt zaļi un vietējo

Piektdien, 2.jūnijā, Balvu novada Rugājos notika Latvijas Pašvaldību izpilddirektoru asociācijas (LPIA) sanāksme, kurā tikās pašvaldību izpilddirektori no visas Latvijas, lai kopā ar dažādu nozaru speciālistiem pārrunātu ar publisko iepirkumu procesu saistītus jautājumus, tostarp zaļo iepirkumu, pārtikas nodrošināšanu izglītības iestādēs, koka būvniecības attīstību un citus jautājumus.

Ieskandina Viļaku

Aizvadītajā sestdienā Viļakas brīvdabas estrādē Viļakas 730-gades pasākumu cikla “Mana sirds Viļakai” un Dziesmu un deju svētku ieskaņas lielkoncertu izdejoja Balvu novada tautas deju, līnijdeju, Eiropas deju un mūsdienu deju kolektīvi.

vadi

Veiksmes prognoze


.