1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
26-04-2024
Vārdadienas šodien: Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Rakstos

Latvija izcīna bronzas medaļas

Aizvadītās svētdienas vakarā piepildījās tas, par ko jau sen sapņoja ikviens hokeja līdzjutējs. Galvenā trenera Harija Vītoliņa vadītā Latvijas vīriešu hokeja izlase Pasaules čempionātā papildlaikā ar rezultātu 4:3 pieveica ASV, tādējādi izcīnot vēsturisko 3.vietu un no Somijas pilsētas Tamperes mājup pārvedot bronzas medaļas. Gūtais panākums ir viens no grandiozākajiem ierakstiem ne tikai Latvijas hokeja, bet arī visas mūsu valsts sporta vēsturē. Šobrīd Latvijas nacionālie hokeja varoņi jau atgriezušies savā dzimtenē, kur viņus vakar pie Brīvības pieminekļa Rīgā ar ovācijām sagaidīja mūsu izlases sestais spēlētājs – Latvijas hokeja uzticamie līdzjutēji.

“Iekrāsojam vasaru”

Balvu novada bērnu un jauniešu radošo festivālu iekrāsoja gandrīz pustūkstotis dalībnieku. Koncerta “Iekrāsojam vasaru” režisore Inese Daukste atklāja, ka veiksmes atslēga ir sadarbība ar kolektīvu vadītājiem: “Kāda ir šī gada tēma? Mēs zinām, kādas vasaras ir bijušas, bet nezinām, kādas būs.” 

Ministrs pastnieku darbu vērtē kā maģisku

Jau informējām, ka Baltinavas pasta nodaļas operatore ILZE DORU apbalvota ar Latvijas Pasta Atzinības rakstu. Par vienu no tradicionālā konkursa “Mans pastnieks” uzvarētājām viņa kļuva  klientu balsojumā, kuri, vērtējot pasta pakalpojumu saņemšanu 2022.gadā, bija snieguši visvairāk pozitīvu atsauksmju.

Bauda dabu un pārgājiena prieku

Pasaules nūjošanas dienā, 21.maijā, biedrības “Nūjot prieks” vadītāja Inta Ozola organizēja pirmo nūjotāju un citu interesentu pārgājienu pa “Zaļo ceļu” posmā Kubuli – Žīguri. Balstoties uz pirmo veiksmīgo pieredzi, biedrības vadītāja cer to iedibināt kā tradīciju.

“Galvas nost!”

Ar smaidiem, spēlēm, radošām un izzinošām aktivitātēm aizvadīti Balvu Centrālās bibliotēkas dārza svētki “Alise grāmatu zemē”. Lai arī sarkanā kāravu karaliene solīja: “Galvas nost!”, jāsecina, ka galarezultātā arī viņa atmaiga. Un patiesi cietušo nebija, tikai smaidīgie un laimīgie...

vadi

Veiksmes prognoze


.