1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
03-05-2024
Vārdadienas šodien: Didzis, Gaidis

Rakstos

Vai Balvos dzīvo bagātākie cilvēki?

“Kāpēc ir tik liela degvielas cenu atšķirība starp Balvos un Gulbenē esošajām degvielas uzpildes stacijām? Kādā no rītiem braucu un redzēju, ka degvielas uzpildes stacijā “Viada” Gulbenē dīzeļdegviela maksāja 1,58 eiro litrā, bet Balvos – 1,66 eiro litrā. Savukārt degvielas uzpildes stacijā “Virši” Gulbenē dīzeļdegviela maksāja 1,59 eiro litrā, bet Balvos atkal dārgāk – 1,66 eiro litrā. Kāpēc tādas cenu atšķirības? Arī citās pilsētās esmu ievērojis, ka degvielas cenas ir mazākas nekā Balvos. Saprastu, ja starpība būtu viens vai divi centi, bet astoņi centi – tas ir par traku! Vai Balvos dzīvo paši bagātākie cilvēki?” jautā lasītājs.

Iedzīvotājiem šie pakalpojumi ir vajadzīgi

 

Satiksmes ministrija uzdevusi “Latvijas Pasta” padomei atkārtoti izvērtēt ieceri šogad slēgt vai reorganizēt 105 no 176 pasta nodaļām. Pastam pārmet sliktu komunikāciju, uzstājot, ka nepieciešams apturēt haotisko pasta nodaļu reorganizāciju un sākto procesu atkārtoti izvērtēt. Uzņēmuma vadība vajadzību samazināt nodaļu skaitu pamato ar to, ka mazinās pieprasījums pēc pasta pakalpojumiem un uzturēt tik daudzas nodaļas Latvijā nav finansiāli izdevīgi.

Piedāvā izvēlēties profesiju

14.februārī Balvu Valsts ģimnāzijā (BVĢ) jauniešus pulcēja izglītības iespēju izstāde “Kur studēt 2024”.

Ir, uz ko tiekties!

Svētdien Balvu sākumskolas sporta zālē noslēdzās Balvu novada atklātais čempionāts volejbolā vīriešiem. Finālā no mūspuses komandām iekļuva tikai “NDK” (Naudaskalns), kas cīņā par trešo vietu piekāpās komandas “Azarts” (Rēzekne) sportistiem. Savukārt čempionu titulu izcīnīja kārsavieši “SK Kuorsova/Rogovka”, aiz sevis atstājot valmieriešus.

Brīvdienu piedāvājums “Kotiņu” ražotnē

Jau devīto gadu tūrisma speciālisti sadarbībā ar lauku uzņēmējiem februārī piedāvā dažādas brīvdienu aktivitātes, aicinot ciemos un ļaujot iepazīties ar savu sētu, ražotni un nodarbošanos. Iedzīvotāji pieraduši un ļaujas šai tradīcijai, jo šādas brīvdienu ekskursijas ir saturīgs laika pavadīšanas veids, lai pašu acīm skatītu, kā strādā Balvu novada ļaudis.

vadi

Veiksmes prognoze


.