1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
19-04-2024
Vārdadienas šodien: Mirta, Ziedīte

Jaundzimušo randiņš

2003. gads. Piektais randiņš Tilžā.

2002. gadā Tilžas pagastā bija piedzimuši 17 mazuļi, bet uz jaundzimušo randiņu Tilžas pagasta padomē kopā ar mammām, tētiem, māsām un omīti bija atnākuši astoņi.

Jaunākie tilžēnieši. No kreisās pirmajā rindā mammas Sanita ar dēlu Linardu, Gunta ar meitu Santu, Ilga ar meitu Danielu, Līga ar dēlu Pēteri, Mareta ar dēlu Rovenu, Iveta ar meitu Unu, Viktorija ar dēlu Deividu, Iluta ar meitu Eliju, otrajā rindā tēti Āris ar vecāko meitu Agnesi, Jānis, Jānis, Zintis un Uldis. 2002. gads. Ceturtais randiņš Lazdulejā.

2002. gads. Ceturtais randiņš Lazdulejā.

2001. gadā Lazdulejas pagastā piedzimuši astoņi mazuļi, bet uz tikšanos bija atnākuši četri.

2001. gada mazuļi. Pirmajā rindā no kreisās: Anastasija Karpova, Viktorija Maksimova, Gints Logins un Intars Dičs. Randiņā nepiedalījās Angelina Petrova, Alīna Keiša, Andrejs Leišavnieks un Evelīna Fridrihsone. Otrajā rindā Anastasijas un Viktorijas tēti kopā ar Lazdulejas pagasta padomes priekšsēdētāju Velgu Pilāti.

2001. gads. Trešais randiņš Bērzkalnē.

2000. gadā Bērzkalnes pagastā piedzima 11 mazuļi. Uz randiņu bija ieradušies deviņi.

Randiņa bilde. Uz jaundzimušo randiņu bija atnākuši Veronika Kravale, Ņikita Koncāns, Karīna Venere, Dāvids Haluss, Jana Bolkvadze, Polina Golubņičaja, Zane Akmeņkalne, Aliāna Daniela Ņikitina un Paula Poriete. Randiņā nepiedalījās Artjoms Andronovs un Juris Bukovskis.

2000. gads. Otrais randiņš Krišjāņos.

1999. gadā Krišjāņu pagastā piedzimuši 10 mazuļi – pieci puiši un piecas meitenes, bet uz jaundzimušo tikšanos 14. februārī – Valentīndienā - atnāca 6.

Kopā ar vecākiem. Uz randiņu Krišjāņos bija ieradušies jaundzimušie (no kreisās) Aiva Agnese Briede, Jūlija Kaņka, Alens Korklis, Lauma Anete Nagle, Samanta Leitāne un Ivars Kalnējs. Pasākumā nepiedalījās jaundzimušie Jolanta Nagle, Aivis Ločmelis, Dāvis Martuzāns un Regnārs Korklis.

1999. gads. Pirmais randiņš Vectilžā.

1998. gadā Vectilžas pagastā piedzima 10 bērni, no kuriem sanāca pieci draudzīgi pārīši – katram puisim pa meitenei, un otrādi. Uz jaundzimušo randiņu, kas notika 29. janvārī pagasta padomē, atnāca gandrīz visi iepriekšējā gadā dzimušie bērniņi.

Pirmais randiņš – kopā ar mammām. Pirmajā rindā no kreisās: Marita, Aleksejs un Lienīte, otrajā rindā no kreisās: Raivis, Jānis, Arta, Alise un Kristīne.

vadi

Veiksmes prognoze


.

Vaduguns Vēsture