1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
26-04-2024
Vārdadienas šodien: Alīna, Rūsiņš, Sandris

Rakstos

Turpina vākt parakstus

Līdz 8.aprīlim turpināsies parakstu vākšana tautas nobalsošanas ierosināšanai par Valsts prezidenta apturētā likuma “Grozījumi Likumā par ostām” atcelšanu. Balvu novadā ir noteiktas divas parakstu vākšanas vietas: Balvu novada pašvaldības administrācijas ēkā (Bērzpils ielā 1A) un Viļakas pilsētas pārvaldes ēkā (Abrenes ielā 26); darba laiki: pirmdienās, trešdienās, piektdienās un svētdienās no plkst. 9.00 līdz 13.00; otrdienās, ceturtdienās un sestdienās no plkst. 15.00 līdz 19.00. Tiesības piedalīties parakstu vākšanā ir Latvijas pilsoņiem no 18 gadu vecuma. Lai piedalītos parakstu vākšanā, jāuzrāda derīgs personu apliecinošs dokuments – Latvijas pilsoņa pase vai Latvijas pilsoņa apliecība (eID karte). Vēlētāji, kuri veselības problēmu dēļ nevar nokļūt parakstu vākšanas vietā, var lūgt organizēt parakstu vākšanu savā atrašanās vietā. Iesniegumu parakstu vākšanas organizēšanai atrašanās vietā vēlētāji var iesniegt līdz 7.aprīlim (ieskaitot).

Piektdien redakcija nestrādās

11.oktobrī laikraksta “Vaduguns” redakcija Balvos, Teātra ielā 8, nestrādās un sludinājumus nepieņems. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!

Pensiju indeksācija būs lielāka

Labklājības ministrija informē, ka 2019.gada 1.oktobrī notiks pensiju un atlīdzību indeksācija, kā rezultātā tiks palielinātas pensijas un atlīdzības vai to daļu apmērs, kas nepārsniedz 420 eiro. Tas nozīmē, ka tiks indeksēts viss pensijas un atlīdzības apmērs, ja tas nepārsniedz 420 eiro. Savukārt tām pensijām un atlīdzībām, kuras ir lielākas par 420 eiro, indeksēs daļu no piešķirtās summas – jau pieminētos 420 eiro.

Konkurss Viļakas novada jaunietēm

Līdz 18.augustam Viļakas novada meitenes vecumā no 18 līdz 25 gadiem, kā arī meitenes, kurām konkursa rīkošanas gadā paliks 18 gadi, bet ir nepieciešama rakstiska atļauja no vecākiem vai aizbildņiem, aicinātas pieteikties konkursam  “Mis Viļakas novads 2019”. Plānots, ka šovs noslēgsies 9.novembrī.

vadi

Veiksmes prognoze


.